Voor groot en klein iedereen welkom
Van donderdag tot zondag open van 11:00 tot 20:00 uur

Brasserie binnenspeelhoek Sint-Katelijne-Waver

  • Kindvriendelijk
  • Binnenspeelhoek
  • Vernieuwde feestzaal

Een brasserie met een binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver

Ben je op zoek naar een leuke brasserie met een binnenspeelhoek in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Kinderen zullen zich niet vervelen bij ons. Terwijl ouders genieten van hun maaltijd, leven kinderen zich uit in de speelhoek. Bovendien hebben we ook een sectie op de menukaart voor kinderen. Lees verder en kom meer te weten over de binnenspeelhoek in onze brasserie.

De brasserie met de leukste binnenspeelhoek van Sint-Katelijne-Waver

We zijn er zeker van: de leukste binnenspeelhoek van Sint-Katelijne-Waver en Duffel bij uitbreiding, vind je in onze brasserie. We hebben speelgoed voor elk kind. Zo staat er in onze brasserie onder andere een voetbaltafel in de binnenspeelhoek. Klussers in spe kunnen dan weer spelen aan de speelgoedwerktafel. Voor kinderen die zich graag verkleden liggen er enkele coole kostuums klaar. Daarnaast hebben we ook nog spelletjes, poppen en tekenmateriaal. In de zomer zetten we soms zelfs luchtkastelen op. Neem zeker eens een kijkje op onze website voor leuke foto’s. Beelden zeggen vaak meer dan woorden.

Kom even op adem na je fiets-of wandeltocht

In de streek van Sint-Katelijne-Waver en Duffel kan je prachtig wandelen en fietsen met de kinderen, waarna je even kunt binnenspringen in onze brasserie met binnenspeelhoek. Op die manier kun je uitrusten met een lekkere snack en verfrissend drankje terwijl je kinderen spelen. Op onze website kun je alvast onze menukaart bekijken of lees je meer over ons kindvriendelijk restaurant.

Spring eens binnen als je in de buurt bent van Sint-Katelijne-Waver of Duffel

Met onze kindvriendelijke menukaart en binnenspeelhoek is er geen betere plek dan brasserie de Midzeelhoeve om even op adem te komen met je kinderen na een lange wandeling rondom Sint-Katelijne-Waver of Duffel. We zijn elke dag open van 10u tot 20u, behalve op maandag en dinsdag. Onze brasserie bij Duffel kan ook afgehuurd worden voor feestjes. Bel ons gerust op het nummer 015/64 54 71 voor meer informatie.

Midzeelhoeve