Voor groot en klein iedereen welkom
Van donderdag tot zondag open van 11:00 tot 20:00 uur

Feestzaal in Sint-Katelijne-Waver

  • Kindvriendelijk
  • Binnenspeelhoek
  • Vernieuwde feestzaal

Feestzaal in Sint-Katelijne-Waver

Organiseer je binnenkort een feest en ben je nog op zoek naar een gezellige feestzaal in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Dan is de Midzeelhoeve een toplocatie die je niet over het hoofd mag zien. Met onze kindvriendelijk maaltijden en binnenspeelhoek zullen kinderen zich niet vervelen. Zo organiseer je een geweldig feest voor jong en oud.

Een gezellige feestzaal in Sint-Katelijne-Waver voor jong en oud

Je feest organiseren in de Midzeelhoeve is een uitstekend idee als je zowel jong en oud gelukkig wilt maken. Onze hoeve straalt namelijk een rijke geschiedenis uit. Sinds de overname van de hoeve heeft het gebouw bovendien een indrukwekkende make-over gekregen. De gezellige feestzaal is veruit de leukste in Sint-Katelijne-Waver en omstreken en is ideaal voor trouwfeesten. Kinderen kunnen namelijk spelen in onze binnenspeelhoek. We hebben kostuums, een voetbaltafel en kleurmateriaal voor de jongsten. Neem zeker eens een kijkje op onze website om afbeeldingen te zien van onze gezellige feestzaal en de binnenspeelhoek van onze kindvriendelijke brasserie in Sint-Katelijne-Waver. In ons kindvriendelijke restaurant hebben we bovendien lekkere maaltijden speciaal voor de jongsten.

 

Neem contact met ons op en plan jouw feest

Ben je ervan overtuigd dat de feestzaal van Midzeelhoeve in Sint-Katelijne-Waver de perfecte locatie is voor jouw feest? Bel ons gerust op het nummer 015/64 54 71 om jouw feest te plannen. Onze feestzaal is bijvoorbeeld een populaire locatie voor babyborrels. Je kunt ook snel en eenvoudig ons contactformulier invullen op de website.

Midzeelhoeve