Voor groot en klein iedereen welkom
Van donderdag tot zondag open van 11:00 tot 20:00 uur

Kindvriendelijk restaurant Sint-Katelijne-Waver

  • Kindvriendelijk
  • Binnenspeelhoek
  • Vernieuwde feestzaal

Kindvriendelijk restaurant in Sint-Katelijne-Waver

Zin in een lekkere maaltijd in een kindvriendelijk restaurant in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Als je van de streek bent, heb je wellicht al gehoord van de Midzeelhoeve. De brasserie was een lange tijd gesloten, maar is nu weer open. Ontdek met je kinderen ons volledig vernieuwde interieur met binnenspeelhoek en geniet van een heerlijke maaltijd.

Ontdek hoe kindvriendelijk ons restaurant in Sint-Katelijne-Waver is

Op welke manier is ons restaurant in Sint-Katelijne-Waver dan kindvriendelijk? Wel, op onze menukaart hebben we een volledige sectie gewijd aan de jongste restaurantgangers. Kinderen hebben de keuze uit spaghetti bolognaise, balletjes in tomatensaus en een lekkere kindervol-au-vent. Verder hebben we uiteraard ook frietjes op de menukaart. Die kan je bestellen met een curryworst, kipnuggets of een hamburger. We hebben ook lichtere maaltijden zoals croque monsieurs en sandwiches met choco, kaas, hesp of salami. Naast een lekkere maaltijd kunnen kinderen zich vermaken in onze binnenspeelhoek. Als ouders nog rustig aan het genieten zijn van hun maaltijd of als je feest in onze feestzaal nog volop aan de gang is, zullen de kinderen zich dus niet vervelen. Aangezien ons restaurant in Sint-Katelijne-Waver zo kindvriendelijk is, is het een toplocatie voor babyborrels en andere feesten.

Neem gerust contact met ons op

Heb je zin gekregen om eens langs te komen of ben je overtuigd dat de Midzeelhoeve in Sint-Katelijne-Waver de perfecte locatie is voor jouw feest? Bel ons gerust op het nummer 015/64 54 71 om jouw feest te plannen. Je kunt ook snel en eenvoudig ons contactformulier invullen op de website.

Midzeelhoeve