Voor groot en klein iedereen welkom
Van donderdag tot zondag open van 11:00 tot 20:00 uur

Trouwfeestzaal in Sint-Katelijne-Waver

  • Kindvriendelijk
  • Binnenspeelhoek
  • Vernieuwde feestzaal

Als je binnenkort gaat trouwen en op zoek bent naar een trouwfeestzaal in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver, moet je bij de Midzeelhoeve zijn! Ons restaurant is erg stijlvol en bovendien erg kindvriendelijk. Het vernieuwde gebouw straalt een rijke geschiedenis uit. We bieden je kortom de ideale trouwlocatie aan!

De gezelligste trouwfeestzaal in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver

Kies voor de Midzeelhoeve als je je trouwfeest wilt beleven in de gezelligste trouwfeestzaal in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver. De zaal wordt prachtig ingekleed door onze partner Forever Memories. Onze gezellige feestzaal heeft nog meer troeven! Zo is er een leuke kinderspeelhoek waar kinderen zich kunnen amuseren. Ze vinden er onder meer spelletjes, kleurmateriaal en kostuums. Bovendien bieden we ook een uitgebreid kindermenu aan. We staan bekend als het meest kindvriendelijke restaurant in Sint-Katelijne-Waver.

Neem contact op en kies een datum

Als je graag onze trouwfeestzaal in Sint-Katelijne-Waver wilt gebruiken, neem dan snel contact met ons op. Samen bespreken we wat je precies van ons verwacht en bekijken we welke datum het best voor je past. Bel ons gerust op het nummer 015/64 54 71 voor meer informatie of vul het online contactformulier in. Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen in onze gezellige feestzaal!

Midzeelhoeve