Voor groot en klein iedereen welkom
Van donderdag tot zondag open van 11:00 tot 20:00 uur

Kindvriendelijke brasserie

  • Kindvriendelijk
  • Binnenspeelhoek
  • Vernieuwde feestzaal

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke brasserie in de buurt van Duffel? Dan zit je goed bij de Midzeelhoeve in Sint-Katelijne-Waver. We bieden namelijk lekkere maaltijden aan voor jong en oud. Onze brasserie is bovendien gelegen aan de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen-Brussel en is ook te bereiken via gezellige wandelwegen. Spring zeker eens binnen.

Ontdek de kindvriendelijk menukaart van onze brasserie

Bij brasserie de Midzeelhoeve denken we aan de kinderen en dat merk je aan onze menukaart. We hebben een uitgebreide selectie voor je kleine smulpapen. Klassiekers zoals spaghetti bolognaise en balletjes in tomatensaus ontbreken niet op de menukaart. Verder maken we ook een lekkere kindervol-au-vent. Wij hebben, zoals het hoort hier in Belgiƫ, ook frietjes op de menukaart. Die kun je bestellen met een curryworst, kipnuggets of een hamburger. Voor wie de maaltijd iets lichter mag zijn, hebben we croque monsieurs en sandwiches met choco, kaas, hesp of salami in de aanbieding. Kom zeker eens langs als je een kindvriendelijke brasserie in de buurt van Duffel zoekt. Onze keuken is open van 11u30 tot 15u en van 16u tot 19u.

Zoetebekken komen ook aan hun trekken

Niet iedereen die langskomt wilt uiteraard een hele maaltijd eten. Als je een gezellige plek zoekt om even iets te drinken, ben je bij ons ook zeker welkom. Misschien passeer je bij onze kindvriendelijke brasserie na een lange wandeltocht in de buurt van Duffel en heb je wel zin in een lekkere pannenkoek? Of heb je eerder trek in een verfrissend ijsje? Groot en klein komen beiden aan hun trekken, want ook bij onze desserts hebben we aan de jongsten gedacht. Op de menukaart van onze kindvriendelijke brasserie vind je kinderpannenkoeken en een selectie kinderijsjes.

Kom eens langs als je in de buurt bent van Duffel

Met onze kindvriendelijke menukaart en binnenspeelhoek is er geen betere plek dan brasserie de Midzeelhoeve om even op adem te komen met je kinderen na een lange wandeling rondom Duffel. Kom eens langs in onze kindvriendelijke brasserie in Sint-Katelijne-Waver. We zijn elke dag open van 10u tot 20u, behalve op maandag en dinsdag. Onze kindvriendelijke brasserie nabij Duffel kan ook afgehuurd worden voor feestjes. Bel ons gerust op het nummer 015/64 54 71 voor meer informatie.

Midzeelhoeve