Voor groot en klein iedereen welkom
Van donderdag tot zondag open van 11:00 tot 20:00 uur

Feestzaal babyborrel Sint-Katelijne-Waver

  • Kindvriendelijk
  • Binnenspeelhoek
  • Vernieuwde feestzaal

Een feestzaal voor een babyborrel in Sint-Katelijne-Waver

Denk aan de Midzeelhoeve als je op zoek bent naar een feestzaal voor een babyborrel in de buurt van Sint-Katelijne-Waver. Onze brasserie ligt namelijk op een rustige, gezellige locatie en heeft toch een moderne feestzaal. Bovendien hebben we een uitgebreide binnenspeelhoek voor de jongste genodigden.

De gezelligste feestzaal voor een babyborrel in Sint-Katelijne-Waver en omstreken

Als je een feestzaal voor een babyborrel in de buurt van Sint-Katelijne-Waver zoekt, kom je al snel uit bij de Midzeelhoeve. Logisch, want onze hoeve straalt een rijke geschiedenis uit en ziet er modern uit aan de binnenkant dankzij onze feestzaal, die trouwens ook beschikbaar is voor trouwfeesten. Er is geen betere locatie om een babyborrel te vieren in Sint-Katelijne-Waver. Neem zeker eens een kijkje op onze website om enkele afbeeldingen van onze brasserie te zien. De gezellige feestzaal kun je uiteraard ook voor andere gelegenheden afhuren.

Ontdek onze kindvriendelijke brasserie

Bij de Midzeelhoeve hebben we een inspanning gedaan zodat kinderen zich niet hoeven te vervelen. Tijdens een babyborrel in onze brasserie in Sint-Katelijne-Waver moeten ze niet stilzitten in de feestzaal, maar kunnen ze terecht in de binnenspeelhoek. Daarnaast hebben we ook een hele sectie op de menukaart speciaal voor kinderen. Onze brasserie is dus zeer kindvriendelijk.

Bel ons en plan jouw feest

Ben je overtuigd dat de Midzeelhoeve de perfecte locatie is voor jouw babyborrel? Bel ons gerust op het nummer 015/64 54 71 om jouw feest te plannen. Je kunt ook snel en eenvoudig ons contactformulier invullen op de website.

Midzeelhoeve