Voor groot en klein iedereen welkom
Title
Ga naar de inhoud
  • Kindvriendelijk
  • Binnenspeelhoek
  • Vernieuwde feestzaal

Een brasserie met een binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver

Ben je op zoek naar een leuke brasserie met een binnenspeelhoek in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Kinderen zullen zich niet vervelen bij ons. Terwijl ouders genieten van hun maaltijd, leven kinderen zich uit in de speelhoek. Bovendien hebben we ook een sectie op de menukaart voor kinderen. Lees verder en kom meer te weten over de binnenspeelhoek in onze brasserie.

Wilt u graag naar onze brasserie komen?

Bel ons!

De brasserie met de leukste binnenspeelhoek van Sint-Katelijne-Waver   

We zijn er zeker van: de leukste binnenspeelhoek van Sint-Katelijne-Waver en Duffel bij uitbreiding, vind je in onze brasserie. We hebben speelgoed voor elk kind. Zo staat er in onze brasserie onder andere een voetbaltafel in de binnenspeelhoek. Klussers in spe kunnen dan weer spelen aan de speelgoedwerktafel. Voor kinderen die zich graag verkleden liggen er enkele coole kostuums klaar. Daarnaast hebben we ook nog spelletjes, poppen en tekenmateriaal. In de zomer zetten we soms zelfs luchtkastelen op. Neem zeker eens een kijkje op onze website voor leuke foto’s. Beelden zeggen vaak meer dan woorden.

Binnen lounge
Buiten terras

Kom even op adem na je fiets-of wandeltocht

In de streek van Sint-Katelijne-Waver en Duffel kan je prachtig wandelen en fietsen met de kinderen, waarna je even kunt binnenspringen in onze brasserie met binnenspeelhoek. Op die manier kun je uitrusten met een lekkere snack en verfrissend drankje terwijl je kinderen spelen. Op onze website kun je alvast onze menukaart bekijken of lees je meer over ons kindvriendelijk restaurant.

youtube to mp3
embed code google map
Stapel pannekoeken met suiker
Gemaakt door: Patrick Daels
Terug naar de inhoud