mario1299x1080
Algemene informatie

Hoevebrasserie Midzeelhoeve is onderdeel van de voor fietsers welbekende knooppuntenkaart. Dappere en mindere dappere fietsers zijn altijd welkom voor een hapje of tapje op ons terras of in de zaak.
Hoevebrasserie Midzeelhoeve heeft van de Provincie Antwerpen de erkenning gekregen als Fietscafé en Fietsresto.

De Midzeelhoeve bevindt zich op een prachtige toeristische site waar altijd vanalles te beleven valt. De site Midzeelhoeve bestaat uit 2 beschermde en gerestaureerde hoeves uit de 18de eeuw. Of bezoek eens ‘t Grom, daar valt ook altijd wel iets te beleven.

Kindvriendelijkheid

Wij zijn een kindvriendelijke bistro, waar kindjes niet strak op de stoel moeten blijven zitten, maar leren om samen in gezelschap op restaurant te gaan.. Toch willen wij heel graag aan de ouders vragen om jullie spruiten toch een beetje in de gaten te houden en ze te begeleiden indien ze dingen aan het vernielen zijn of de boel op stelten zetten..

Electrisch oplaadpunt

Wij beschikken over een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Bij consumptie vanaf 7 euro kan je je batterij gratis opladen.

Honden toegelaten...?

Ook je trouwe viervoeter is meer dan welkom in onze Hoeve, uiteraard aan de leiband. Vraag gerust aan onze medewerkers achter een kommetje water of een koekje voor je trouwe vriend. Wel is waar, vragen we natuurlijk aan de hond om zijn behoefte te doen waar het hoort en mee rustig te genieten van onze hoeve.

Enkele sfeerbeelden

Dat het bij ons genieten is, kan je zien op onderstaande beelden. Heb jij ook toffe foto’s van je bezoekje aan onze Hoeve? Stuur ze ons gerust door per mail (info[at]midzeelhoeve.be) en wie weet staan ze binnenkort mee op onze site!

  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image

Kan je niet wachten om langs te komen?

Reserveer nu alvast je plaatsje!