Header

Hallotjes! 

Alweer wat nieuws uit onze hoeve, samengevat in dit mailtje :) Zo komen onze wintersuggesties er aan na onze jaarlijkse vakantie, hopen we nog altijd deel te kunnen nemen aan de Katelijnse Keien en zijn we dringend opzoek naar een leercontract of deeltijds keuken- & deeltijds zaalmedewerker! Kortom, er valt weer een heleboel te lezen. 


Hopelijk tot snel in onze hoeve?! ;-) 

Christine en Mario
- Namens het hele Midzeelhoeve-team

Naar jaarlijkse gewoonte sluiten wij altijd even rond deze periode! Ook dit jaar is dit niet anders. De Midzeelhoeve zal op zondag 15 oktober sluiten vanaf 19u! Vanaf 28 oktober zijn we weer geopend.

 

Opgelet; op woensdag 1 november is De Midzeelhoeve geopend vanaf 14 uur!

---

 

De wintersuggesties!

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe suggesties! Vanaf 28 oktober verwelkomen wij dan ook onze wintersuggesties terug op de kaart! Wat deze zijn houden we op dit moment nog even geheim, maar kom het gerust binnenkort ontdekken in onze hoeve! 

---

Nomineer ons als Katelijnse Kei!

Je kan nog steeds stemmen op ons als Katelijnse Kei! 
Dit doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar cultuur@skw.be waarin je vermeld dat je op Midzeelhoeve Christine en Mario wilt stemmen als onderneming van het jaar. Op het einde van het jaar worden alle stemmen geteld en worden de Katelijnse Keien bekend gemaakt op een heuse gala avond. Jij stemt toch ook!?

---

Gezocht: Deeltijds keuken- & deeltijds zaalmedewerker

Wij zijn dringend op zoek naar een extra hulp voor Mario in de keuken en voor Christine in de zaal! Dit onder een dienstverband leercontract of deeltijds keuken- & deeltijds zaalmedewerker (deeltijds secundair onderwijs)

Ontdek de vacatures hier of op onze site, stuur ons een mailtje of spring gerust eens binnen voor meer informatie of een kennismakingsgesprek! Deel dit gerust ook met al je vrienden en kennissen, wie weet verstopt er zich in jouw vriendenkring wel een verborgen keukentalent in spĂ©! 

---

Nog wat handige weetjes 

- Wij zijn gesloten van maandag t.e.m. woensdag. Van Donderdag t.e.m. zondag kan u tussen 11u30 en 20u terecht in De Midzeelhoeve (OPGELET; Woensdag 1 november zijn wij WEL geopend vanaf 14 uur!)

- De Midzeelhoeve is continu op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen versterken tijdens het weekeinde! Dit zowel in de zaal als de keuken. Lijkt een job in onze hoeve wel iets voor jou? Spring dan zeker eens binnen!

- Ons streekbieren gamma sinds kort veranderd;  Vanaf nu kan je bij ons genieten van: Steenbrugge Blond (vat), Bruin (vat) of Tarwe (fles), Brugste Trippel (vat), Estaminet (vat); Cornet (fles), Palm (fles) en Palm Hop (fles). 

- Onze wafelburger is uitgeroepen als gerecht van Vlaanderen. Sinds kort kan je ook nieuwe burgers komen proeven; Kom dus zeker eens langs! 

 - Op zaterdag 25 november 2017 verwelkomen wij de goedheilig man en zijn pieten op ons jaarlijks Sinterklaas feest. Inschrijven dient vooraf te gebeuren en kan via mail of in de hoeve. Meer info vindt je op de evenementpagina op onze Facebook! 

---