Header

Hey jij daar! 

Het is even geleden, maar hier is hij weer, onze vertrouwde nieuwsbrief! Moederdag komt er aan, dus dat betekent dat wij ons al volop aan het klaarmaken zijn voor ons jaarlijks moederdag event op 15 augustus! Een nieuwe suggestie, een boodschap voor de ouders, en nog veel meer, ook dat vindt je terug in onze nieuwsbrief!

Veel leesplezier en hopelijk tot snel in onze hoeve! 
Groetjes, 

Christine en Mario

 

Op dinsdag 15 augustus vieren we feest! De mama's worden bij ons dan extra in de watten gelegd op ons moederdag event! 

Van 11u30 tot 20u kan je terecht bij ons en genieten van een hapje en een drankje, vergezeld van muziek door Stefan Edwards en Peter Marnier tussen 15 en 19u. Voor meer informatie kan je terecht op onze facebook pagina.

Reserveren is aangeraden en kan via het nummer 04 99 767 108

---

 

De Pepperburger!

Verder staat de Pepperburger op het suggestiemenu : Dit is een bun met peper, een angushamburger van 250gr., een pepersausje, een slaatje en sweet Corn. Al dan niet te verkrijgen met oude cheddarkaas. Dit is weer een toppertje! Maar het is en blijft een suggestie, dus binnen een aantal weken kan u er weer een andere proberen en zal deze weer opgeborgen worden in de suggestiekast. Wij zijn alvast benieuwd wat Mario volgende keer weer uit zijn koksmuts tovert! 

---

Een bericht aan de ouders...

Afsluiten doen we met een bericht aan de ouders. De laatste tijd merkte wij wat kattekwaad streken op bij ons in de hoeve door de jongste van onze bezoekers, en daar maken we jullie graag even op attent; 

"

Graag willen we nog even de ouders aanspreken : Kinderen zijn en blijven hier welkom, maar ons concept is : Je komt hier iets eten met de kinderen, ze moeten niet constant op de stoel blijven zitten, ze mogen eens van zich laten horen en ze kunnen zowel binnen als buiten zich even bezig houden terwijl de ouders iets eten of drinken.

Ons concept is niet : Doe maar op terwijl wij, als ouders, wat praten en plezier maken onder vrienden…..En breek de boel maar af : Trek de draden maar van de televisie, haal de stopcontacten maar uit de muur, breek alle potloden maar in twee, maak alle poppen maar stuk, breek een veerwip twv 1500 euro maar gewoon af zodat die voor de schroothoop is, ga maar wat springen op de planken van de zandbak zodanig dat ook deze niet meer kan afgesloten worden en gevaarlijk is omwille van loszittende onderdelen ……..Ja ja, dit is er allemaal de laatste maand aan de hand bij ons en dat vinden wij niet fijn!

We rekenen er eigenlijk op dat de ouders toch een oogje in het zeil zullen houden wanneer de kinderen gaan spelen. Wat natuurlijk jammer genoeg maakt dat de goei het met de slechte moeten bekopen en dat wij genoodzaakt zijn om de ‘ speelkamer / teveeruimte” voorlopig gesloten te houden en dat er nog een beetje speelgoed in de zaal ligt. De veerwip zal niet meer vervangen worden, want niemand heeft iets gedaan natuurlijk en onze verzekering dekt dit niet…..

We zijn en we blijven nog altijd tevreden dat kinderen hier graag komen en dat ze welkom blijven maar dit loopt echt uit de hand ……

We hopen op jullie begrip en danken jullie daar alvast voor.

 "

---

Nog wat handige weetjes 

- Wij zijn gesloten van maandag t.e.m. woensdag. Van Donderdag t.e.m. zondag kan u tussen 11u30 en 20u terecht in De Midzeelhoeve (OPGELET; Dinsdag 15 augustus zijn wij WEL geopend!)

- De Midzeelhoeve is continu op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen versterken! Dit zowel in de zaal als de keuken. Lijkt een job in onze hoeve wel iets voor jou? Spring dan zeker eens binnen!

- Ons streekbieren gamma sinds kort veranderd;  Vanaf nu kan je bij ons genieten van: Steenbrugge Blond (vat), Bruin (vat) of Tarwe (fles), Brugste Trippel (vat), Estaminet (vat); Cornet (fles), Palm (fles) en Palm Hop (fles). 

- Onze wafelburger is uitgeroepen als gerecht van Vlaanderen. Sinds kort kan je ook nieuwe burgers komen proeven; De zalmburger met huisbereide tartaar en een koolslaatje, of de kipburger met huisgemaakte guacamole, zure room, sweet corn en een koolslaatje. 

- Je kan nog steeds stemmen op ons als Katelijnse Kei! Dit doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar cultuur@skw.be waarin je vermeld dat je op De Midzeelhoeve (Christine en Mario) wilt stemmen als Katelijnse Kei. Op het einde van het jaar worden alle stemmen geteld en worden de Katelijnse Keien bekend gemaakt op een heuse gala avond. 

 

---