Header

De Midzeelhoeve is uitgeroepen als Kooktalent van Vlaanderen! 

De Midzeelhoeve kan zich sinds dit jaar ook Het Kooktalent van Vlaanderen noemen! Met de Wafelburger, die sinds deze zomer op onze kaart staat maar ook met ons concept hebben we deelgenomen aan een wedstrijd, waarin we mede dankzij jullie stemmen, de eerste plaats behaalde! Danku, danku, danku!

Het succes van de afgelopen maanden is trouwens ook het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver niet ontgaan. Onlangs werden wij samen met onze medewerkers en de pers ontvangen op het gemeentehuis, waar we officieel gehuldigd werden door de burgemeester.

Heb je zelf nog niet van onze Hartige Wafelburger geproefd?
 Haast je dan snel naar onze Hoeve! Sinds kort hebben we er weer 2 nieuwe wafelburgers bij en kan je dus kiezen uit: Agnusburger, Lamsburger, Vegiburger en dan nieuw: de Kipburger en Zalmburger. Ben je van plan om in het weekend een bezoekje te brengen aan onze hoeve? Reserveer dan alvast je plaatsje én eventueel ook al je burger!

---


Vier pasen in De Midzeelhoeve! 

 

Op zaterdag 15 april organiseren we bij ons in De Midzeelhoeve onze jaarlijkse Paasbrunch. 
Om 10u worden jullie verwelkomd met een glas cava waarna je rond 10u30 naar hartelust kan genieten van het ontbijt. Tegen 12u maken we dan plaats voor het lunchgedeelte. Dit start om 13u en omvat een koud en warm buffet waar je ook zo vaak als je wenst kan van bijnemen. Even later zorgen we nog voor een lekker Paasdessertenbuffetje.

Dit jaar houden we op 15 en 16 april ook een heuse Paastombola! De winnaar zal geloot worden door niemand minder dan de Paashaas himself, die op zondag een bezoekje brengt aan onze hoeve! 

Reserveren voor de brunch op zaterdag 15 april is noodzakelijk voor 5 april 2017. Haast je wel om je reservatie te plaatsen, want er zijn nog maar enkele tafeltjes over.  

Kostprijs: 37€ p. volw., 20€ p. kind (8-12j) of 13€ p. kind (3-7j). 
Meer info: zie facebook event 

---

Gezocht! 

Wij zijn dringend opzoek naar personeel voor in onze zaal, keuken en achter de bar!
Ben jij gemotiveerd, verdien je graag iets bij op zaterdag en /  of zondag en doorheen de vakanties? Spreekt de horeca jou aan? Aarzel dan niet om eens langs te komen met je cv of te mailen naar info@midzeelhoeve.be! Wij zoeken vooral mensen die willen werken. Ervaring in de horeca is geen vereiste aangezien wij je een opleiding geven op de werkvloer, maar is natuurlijk wel altijd mooi meegenomen!  

Heb je graag eerst wat meer info? Bel dan gerust eens met Christine op het nummer 04 99 76 71 08, stuur ons een mailtje, of spring eens binnen!

---

5 jaar De Midzeelhoeve! 

Op 29 april 2017 baten Christine en Mario 5 jaar lang De Midzeelhoeve uit en dat gaan we vieren! Veel kunnen we hier nog niet over verklappen, maar het belooft alvast een toffe zaterdag te worden vol met muziek, dans, animatie en amusement voor iedereen! Ook je smaakpapillen zullen deze dag eens goed verwent worden en het decor zal er voor 1 dag eens iets anders uit zien! Ben je al benieuwd? Noteer alvast in het groot zaterdag 29 april @ De Midzeelhoeve in jouw agenda. Binnenkort vertellen we je wat er deze dag te verwachten valt!

---

NEWSFLASH!

 

Nieuwe menukaart
Binnen enkele weken worden onze menukaarten een klein beetje vernieuwd! Er zullen verschillende dranken worden aangepast en ook in de eetkaart zullen er een aantal vernieuwingen zitten. 

Uitzonderlijk gesloten op

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 5 t.e.m. 7 april 2017
Gesloten op Paasmaandag (17 april 2017)

Wil je graag zelf een feest, drink, receptie, babyborrel of huwelijksfeest geven in onze hoeve? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of ter plaatste informatie te vragen. Haast je snel met je boeking, want het komende jaar staat er al redelijk wat in onze agenda! 

---