Header

Stem op De Midzeelhoeve als Kooktalent van Vlaanderen! 

De Midzeelhoeve doet dit jaar mee aan Het Kooktalent van Vlaanderen! Met de Wafelburger, die sinds deze zomer op onze kaart staat maar ook met ons concept hebben we deelgenomen aan een wedstrijd waarin we nu jullie hulp nodig hebben! 

Vanaf vrijdag 3 februari om 10u tot en met woensdag 15 februari om 20u kan je via deze link  stemmen op wat volgens jou het beste gerecht/ recept én concept van Vlaanderen is! 

Naast het uitbrengen van jouw stem, op zowel onze Wafelburger (keuze; Gerecht) als onze zaak (keuze; Concept), (per email adres kan je één stem uitbrengen op gerecht én daarna nog een stem op het concept) kan je ons ook nog op een andere manier helpen! Roep al jouw vrienden, kennissen, familieleden, facebookvrienden, twitterconnecties of snapchat vrienden op om te stemmen op De wafelburger én De Midzeelhoeve via de website van het Kooktalent van Vlaanderen

Wij kijken alvast vol spanning uit naar het resultaat op maandag 27 februari! Like alvast onze facebookpagina of volg ons op Twitter en je mist niets over deze wedstrijd. 

Heb je trouwens al gestemd op De Midzeelhoeve als Katelijnse Kei? ;-) Dit doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar cultuur@skw.be waarin je verteld dat je op De Midzeelhoeve (Christine en Mario) wilt stemmen als katelijnse kei. Op het einde van het jaar worden alle stemmen geteld en worden de Katelijnse Keien bekend gemaakt op een heuse gala avond. 


Tournée Minerale? Drink een Fresh Lemonade!

Februari is uitgeroepen als de alcoholvrije maand onder de campagne "Tournée Minerale". Het ideale moment dus om nog eens te proeven van onze Fresh Lemonades! Je kan kiezen uit 3 verschillende smaken in combinatie met Plat, Bruis, Tonic, Tonic Zero of 7-up;

- Pompelmoes, rozemarijn en honing
- Komkommer, munt en citroen
- Sinaas, cintroen en munt.

Niet zo te vinden voor een frisdrankje? Probeer dan een van onze Luxe latte's, Midzeelhoeve koffies of koffies met een smaakje. 

---

Wij zijn uitzonderlijk gesloten op

Woensdag 15 en 22 februari 2017 wegens medische redenen
Op Woensdag 1 maart 2017 zullen wij onze keuken om 17u sluiten, en onze zaak om 18u30. Dit omdat wij worden verwacht op het gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver voor een huldiging van onze Horeca Awards van 2016.
Op Zaterdag 25 maart 2017 wegens een babyborrel. 

Wil je graag zelf een feest, drink, receptie, babyborrel of huwelijksfeest geven in onze hoeve? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of ter plaatste informatie te vragen. Haast je snel met je boeking, want het komende jaar staat er al redelijk wat in onze agenda! 

---