Header

5 jaar De Midzeelhoeve, dat wordt uitgebreid gevierd! Niet alleen met enkele aanpassingen in onze menukaart, maar ook met een nieuwe site, een kinderrommelmarkt en een echt verjaardagsfeest met muziek en animatie! Ontdek er alles over in deze feestelijke nieuwsbrief en kom zeker op zaterdag 29 april 2014 feest vieren in De Midzeelhoeve!

Tot dan? 
Groetjes, 

Christine en Mario

 

Op zaterdag 29 april vieren we feest! De Midzeelhoeve bestaat dan namelijk 5 jaar en dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! 

Van 11u tot 14u kan je terecht op onze heuse kinderrommelmarkt. Hier kan je trouwens zelf ook komen staan met kinderspeelgoed, baby- en kinderspulletjes, .... 
Deelnemen aan de rommelmarkt is gratis, maar inschrijven is wel verplicht en kan per mail of telefoon. 

DJ JP zorgt ondertussen voor de nodige muziek voor de jeugd, waarna Diego het om 14u van hem overneemt. Tussen 15u en 19u veroveren Stefan Edwards, Peter Marnier en Franky Hayes ons podium en tussen 19u en 21u sluit DJ JP af met met een party voor iedereen. 

Kinderen kunnen zich gedurende de hele dag gratis laten schminken terwijl de ouders genieten van muziek en versnaperingen. 

 

Op deze dag zetten we ook ons hart open voor de vzw MATHI'S HOOP die we jaarlijks steunen...
De bezieler van deze vzw, Chris Vranckx, zal deze dag een stand verzorgen bij ons, waar ze overheerlijke cupcakes zullen verkopen ten voordele van de vzw. Deze vzw is er voor alle kinderen die gepest worden.

Ook hebben we samen met ons personeel beslist dat we die dag het drinkgeld dat we ontvangen zullen afstaan aan de vzw! Waarvoor dank aan ons toppersoneel ;-)

Meer informatie over onze verjaardag vindt je terug op het facebook event. 

---

De afgelopen weken werkten wij in alle geheim samen met VibezDotBE, het mediaproductiehuis dat sinds vorig jaar onze website beheert, aan een nieuw jasje voor onze website!

De voorbije maanden vroegen wij jullie regelmatig wat jullie vonden van onze site en wat er anders of beter kon.
Al deze meningen, groot en klein, hebben we samengebundeld tot wat wij met veel trots onze nieuwe website kunnen noemen! Niet alleen is het gehele ontwerp aangepast en de laadtijd van onze site enorm versneld, ook kan je nu nog sneller en beter de nodige terugvinden en beginnen watertanden op onze menukaart. 

Heb je het nieuwe jasje van onze site nog niet gezien? Haast je dan snel naar www.midzeelhoeve.be en ontdek het zelf! 

Niet enkel onze site is vernieuwd; Ook in onze menukaart zijn enkele veranderingen gekropen. Ontdek onze vernieuwde menukaart op de website of kom eens langs in De Midzeelhoeve. 

---

Nog wat handige weetjes 

- Op maandag 1 Mei (dag van de arbeid) is De Midzeelhoeve geopend.

- Ons streekbieren gamma sinds kort veranderd;  Vanaf nu kan je bij ons genieten van: Steenbrugge Blond (vat), Bruin (vat) of Tarwe (fles), Brugste Trippel (vat), Estaminet (vat); Cornet (fles), Palm (fles) en Palm Hop (fles). 

- Onze wafelburger is uitgeroepen als gerecht van Vlaanderen. Sinds kort kan je ook nieuwe burgers komen proeven; De zalmburger met huisbereide tartaar en een koolslaatje, of de kipburger met huisgemaakte guacamole, zure room, sweet corn en een koolslaatje. 

- Je kan nog steeds stemmen op ons als Katelijnse Kei! Dit doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar cultuur@skw.be waarin je vermeld dat je op De Midzeelhoeve (Christine en Mario) wilt stemmen als Katelijnse Kei. Op het einde van het jaar worden alle stemmen geteld en worden de Katelijnse Keien bekend gemaakt op een heuse gala avond. 

- Ons interieur is onlangs volledig vernieuwd. De nieuwe tafels en stoelen staan alvast te wachten om jou te verwelkomen!  

---