Header

De Horeca awards, eindejaarsperiode en een zalige nieuwjaarsbrunch.. Kortom, feest feest en nog eens feest! 

In deze 'feestelijke brief uit De Midzeelhoeve' kom je alles te weten over onze eindejaarsplannen in De Midzeelhoeve en geven we graag een woordje uitleg bij onze deelname aan de Horeca Awards. Verder kijken we ook nog terug op het afgelopen jaar en delen we alvast wat data mee om niet te vergeten. 

Hopelijk tot snel in onze hoeve! 

Groetjes, 
Christine en Mario

Op maandag 28 november 2016 is in San Marco Village, De Midzeelhoeve verkozen tot Horeca Ambassadeurs 2016 tijdens de Horeca Awards 2016. Mede dankzij jullie kunnen we ook dit jaar weer de naam "Meest Kind- & fietsvriendelijke horecazaak van België" meedragen, net zoals de de titel van het "2e beste Theehuis, Koffiehuis of Ijssalon van België". Tot slot behaalde we ook nog een nominatie voor de beste inzet van 2016. Kortom; het was een avond vol feest! 

Bij deze zouden wij dan ook graag al onze klanten, personeelsleden, leveranciers, vrienden en familieleden willen bedanken voor de onvoorwaardelijke steun waar we de afgelopen jaren op konden rekenen. Laat ons er alvast een lap op geven voor het nieuwe jaar! 

Ook wij gaan eventjes genieten van onze eindejaarsperiode! Vanaf 19 december 2016 tot en met 6 Januari 2017 is onze hoeve gesloten. Op 7 Januari verwelkomen wij jullie graag terug aan de hand van een nieuwjaarsbrunch. 
Wij kunnen tijdens deze eindejaarsvakantie helaas geen telefonische oproepen beantwoorden, maar voor vragen, reservaties o.d., kan je tijdens de eindejaarsperiode gebruik maken van het contactformulier op de website of een mailtje sturen naar info@midzeelhoeve.be

Ben jij trouwens nog opzoek naar het ideale eindejaarsgeschenk of een leuk extratje om te geven? Bij ons kan je terecht voor: 
- Cadeaubons
- Fles cava of de Blauwe cava Secret Moments
- Fles wijn: wit, rood of rosé
- Tassen van De Midzeelhoeve, met logo en gevuld met chocolade om zelf lekkere warme chocomelk mee te maken.

Laat ons weten wat je graag wilt en wij zorgen ervoor dat het klaar staat als je langskomt! 
Let wel op, vanaf 19 december t.e.m. 6 januari zijn we met vakantie ;-)

In naam van onszelf en het hele Midzeelhoeve-team wensen wij u alvast een fijne feestdagen! 

 

Op zaterdag 7 Januari vindt de eerste brunch van het nieuwe jaar plaats in De Midzeelhoeve. 

De plaatsen zijn beperkt en vooraf reserveren is noodzakelijk. Reserveren tijdens onze eindejaarsvakantie kan via info@midzeelhoeve.be of het contactformulier op onze website. 

Wil je graag nog wat meer informatie over de brunch? Dan kan je terecht op het Facebook Event of op onze Activiteiten-pagina op de website. 

Jij kan nu ook op ons stemmen als Katelijnse Kei! Dit doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar cultuur@skw.be waarin je verteld dat je op De Midzeelhoeve (Christine en Mario) wilt stemmen als katelijnse kei. Op het einde van het jaar worden alle stemmen geteld en worden de Katelijnse Keien bekend gemaakt op een heuse gala avond. 

2016 was voor ons een zeer bewogen jaar! Niet alleen hadden we te maken met een aantal persoonlijke problemen, ook onze zaak heeft het afgelopen jaar heel wat veranderingen en vernieuwingen doorstaan! Hier onder sommen wij ze graag even voor je op; 

2016 begon alvast goed. Na de nodige brainstormsessies, prospecties en onderhandelingen konden we met veel trots onze nieuwe website, die gemaakt is door VibezDotBE, lanceren. De vernieuwingen aan onze site geven ons de mogelijkheid om nog sneller, efficiënter en doelgerichter de nodige informatie uit onze hoeve aan jullie mee te delen en werd alvast door iedereen positief onthaalt. 

In de lente hebben we ons terras in een nieuw jasje gestoken. Met nieuwe tafels, parasollen en een groot onderhoud aan de "woonsten" van onze beestjes, stonden we helemaal klaar voor de zomer! 

Ook binnenshuis kreeg de hoeve de nodige "upgrades". We voegde enkele hoge bartafels toe aan ons interieur en de kinderhoek werd hier en daar wat aangepast. Voor de allerjongsten is er een extra hoekje bijgekomen in onze zaak, zodat de ouders hun kapoenen nog beter in de gaten kunnen houden. 

Onze kaart kreeg de nodige uitbreidingen. Naast enkele nieuwe hartige pannenkoeken, een huisgemaakte Lasagna en extra pasta's kwamen we ook met iets volledig uniek en nieuw op de proppen. We hadden er al een aantal keer tussen de pannenkoeken door iets over gelost, maar vanaf de zomer van 2016 bestond hij; de eerste echte wafelburger met angusburger, een aantal heerlijke maïskolven en een fris slaatje. De klanten zijn nog steeds enorm enthousiast en de mond-aan-mond reclame doet zijn werk, want ondertussen hebben we van deze burger nog 2 extra varianten, de Lamsburger met Fetta en de Vegi-burger. Het is slechts een kwestie van tijd voor de chef alvast met enkele nieuwe burgers op de proppen zal komen.  Onze angusburger doet alvast mee aan de wedstrijd Het Kooktalent van Vlaanderen. Meer hierover hoor je later nog!

In 2016 konden we niet alleen onze titel van Meest Kind- & Fietsvriendelijke horecazaak behouden. We kregen er ook nog de titel van het 2e beste theehuis, koffiehuis / ijssalon van België, een nominatie voor de beste inzet en het Horeca Ambassadeurschap bij. Dit alles hebben we natuurlijk te danken aan de inzet van al onze personeelsleden, maar ook aan onze klanten die steeds in grote getallen naar onze hoeve afzakken en onze leveranciers die er voor zorgen dat wij steeds de beste kwaliteit aan jullie kunnen leveren. 


Kortom; 2016 was een fantastisch jaar voor onze hoeve. En dit mede dankzij jou, hoera!

Wij willen je nogmaals bedanken voor het vertrouwen in onze zaak en hopen je alvast in 2017 opnieuw te mogen verwelkomen!

---