Dag lieve mama's, papa's en brave kindertjes! 


Over 2 weken (zaterdag 26 november) is het zover, dan breng ik, samen met mijn Pieten een bezoekje aan De Midzeelhoeve van Christine en Mario. Vanaf 14u30 zijn jullie meer dan welkom! Rond 16u is er voor de kids een pannenkoek met suiker en een tas warme chocomelk voorzien. 

Om 17u hoop ik dan door de kinderen vol enthousiasme onthaald te worden. Elk kind krijgt een passend geschenk en gaat naar huis met een gevulde goodie-bag vol leuks en lekkers. 

Helaas zijn de inschrijvingen voor deze activiteit reeds volzet, en dit al na 2 dagen... Christine en Mario lieten me alvast weten dat ze die namiddag geen andere klanten meer kunnen ontvangen.

Hopelijk tot dan?

Groetjes, 

Sinterklaas en hoofdpiet 

 

---

De Midzeelhoeve gaat naar de Horeca Awards!

Met een waarderingscijfer van 8,88 zijn we ook dit jaar weer geselecteerd voor de Horeca Awards (Belgium). Op maandag 28 November 2016 zullen wij met ons team afzakken naar de finale avond in San Marco Village, en hopen we die avond op veel steun en natuurlijk op zo veel mogelijk prijzen! 
Dit alles, hebben wij te danken aan jullie, onze klanten die achter ons staan, en ons voltallige Midzeelhoeveteam, dat heel hard werkt om iedereen tevreden te stellen en te houden. En natuurlijk ook onze inzet en motivatie waarmee wij er alles aan doen, om van de Midzeelhoeve een gezellige thuis te maken, waar je supper lekker kan eten voor een schappelijke prijs. 

Dit jaar zijn we geselecteerd in de categorieën; 
- Meest Kind- & Fietsvriendelijke horecazaak van België
- Beste koffie- / theehuis, ijssalon van België

Volg op maandag 28 november de hele finale avond live op onze persoonlijk facebook account "Midzeelhoeve Christine Mario".

---

Van 19 december tot en met vrijdag 6 januari zal De Midzeelhoeve gesloten zijn. 
In december is De Midzeelhoeve enkel open op vrijdag, zaterdag en zondag van 11u30 tot 20u. Reserveren kan via e-mail of via het contactformulier op de site.

---

Op zaterdag 7 januari houden we naar jaarlijkse gewoonte onze eerste brunch van het nieuwe jaar. Houd alvast onze facebookpagina of website in de gaten voor meer info, die weldra verschijnt.

---

Wij zijn nog steeds op zoek naar een leercontract!

Je kan starten op 7 Januari 2017. Ervaring is niet nodig, alles wordt je aangeleerd. Bij ons zal je niet enkel afwassen, maar het volledige vak leren van A tot Z. Wij zorgen er mee voor dat je een diploma kan behalen in iets wat je graag doet. 

Meer informatie? Kijk gerust eens op onze site op de vacaturepagina. Hopelijk tot snel, in ons team! 

---

Nieuwe wafelburgers! 

Zoals beloofd hebben we onze wafelburger met agnusburger een broertje en zusje gegeven! De Lamsburger met Fetta of de Vegiburger staan te popelen om door jou geproefd te worden! Ook de pannenkoeken met witte en zwarte pens en de Gouden Carolus Classic Christmass en de Mc Chouffe Christmass zijn weer volledig terug van weggeweest. Kortom, we zijn helemaal in winterstemming!

Geloof je ons niet? Kom het zelf ontdekken in onze Hoeve!


Tot snel,


Christine & Mario

Jouw feest in de hoeve?

Wij verzorgen ook allerhande feesten: communie, verjaardag, babyborrel, huwelijksrecepties en huwelijksfeesten. Voor verdere info kan je steeds ter plaatste vragen om een offerte op te maken. Haast je snel met je boeking te maken, want voor volgend jaar staat er al redelijk wat op de agenda!  

---