Hallotjes! 

Hier zijn we weer met een heleboel nieuwtjes uit onze hoeve. Nieuwe burgers, nieuwe drankjes, en ook alvast wat data dat je in je agenda moet zetten als je een bezoekje plant aan onze hoeve in de nabije toekomst. 

Veel leesplezier, en hopelijk tot snel! 

Groetjes, 

Christine & Mario 

---

De Wafelburger krijgt een broertje en zusje!

Na het succes van onze nieuwe zomersuggestie "De Wafelburger" en de vele lovende reacties van onze klanten, hebben we beslist om deze nog een broertje en zusje te geven! Hou dus zeker onze website en Facebook pagina in de gaten!

Heb je onze wafelburger nog steeds niet geproefd? Haast je dan snel naar onze hoeve, want de vraag hiernaar is enorm groot!

---

Homemade Lemonade! 

Op zoek naar iets fris, fruitigs of kruidigs? Proef zeker onze Homemade Lemonade's! Een pure limonade op basis van groenten- en kruidenextracten zonder toevoeging van suikers die te verkrijgen is in volgende smaken, in combinatie met Plat, Bruis, Tonic, Tonic Zero of 7-up. 

- Pompelmoes, rozemarijn, honing
- Komkommer, munt, citroen
- Sinaas, citroen, munt 

Cava Secrets 

Ook nieuw in onze hoeve is de Cava Secrets. Een fruitigere, iets zoetere blauwe cava met een laag alcoholgehalte. De blauwe kleur is geen kleurstof maar een verwerking van de schil van de druif. Flessen kunnen trouwens ook aangekocht worden om mee te nemen naar huis, om zo nog wat na te genieten met je geliefde.

Tanqueray Gin's

Een echte gin liefhebber? Naast de verschillende gins die al reeds op onze kaart stonden, hebben we nu ook Tanqueray Gin's toegevoegd aan ons gamma. Perfect in de combinatie met limoen, sinaas of grapefruit. 

 

Vraag er gerust naar bij onze garçons! 

---

Data die je alvast kan noteren in je agenda! 

 


Van 19 tot en met 23 september is de Hoeve gesloten
Op 24 september is de Midzeelhoeve volzet wegens een huwelijksfeest. 
25 september zijn we geopend vanaf 11u30 en sluiten we om 20u. 
Nadien zullen wij de hoeve van 26 september tot en met 6 oktober moeten sluiten wegens een operatie. 

Wij willen ons alvast excuseren voor dit ongemak en danken jullie voor het begrip. 

 

Jouw feest in de hoeve?

Wij verzorgen ook allerhande feesten: communie, verjaardag, babyborrel, huwelijksrecepties en huwelijksfeesten. Voor verdere info kan je steeds ter plaatste vragen om een offerte op te maken. Haast je snel met je boeking te maken, want voor volgend jaar staat er al redelijk wat op de agenda!  

---