Header

Hé zomer... Wees welgekomen! 

Het zonnetje straalt weer vol op en de vogeltjes "tsjierpen" er weer op los. Kortom: de zomer is daar! 
Dat betekent dat ons zomerterras weer helemaal klaar staat om jullie te verwelkomen. Kom genieten van het zonnetje of zoek de schaduw op onder een van onze Gouden Carolus of Cecemel parasols, en geniet van je hartige of zoete hap, een drankje of een van onze heerlijke ijscoupes. 

Een nieuw seizoen, betekent ook een heleboel nieuwe suggesties, voor jong en oud! En wat voor suggesties. De klanten die ze al hebben geproefd zijn vol lof, en wie ze nog niet geproefd heeft kan niet wachten om dit te doen! Het water komt alvast weer in onze mond bij het denken aan de Wafelburger met Angusburger of de overheerlijke en lekker zoete ijsburger. 

Ook dit jaar zetten we trouwens de moedertjes weer in de bloemetjes op 15 augustus! Lees dat en nog veel meer in onze nieuwsbrief. 

Hopelijk tot snel! 

Christine & Mario 
- Namens het hele team van de Midzeelhoeve

---

De ijsburger

Een heerlijke ijscoupe, in de vorm van een burger. De combinatie van het aardbei en vanille ijs, met vers fruit en heerlijke toffee caramel saus is een aanrader voor iedereen die gek is van zoetigheden en burgers!

Wafelburger met Agnusburger XL 

Een heerlijke hartige hap, gebasseerd op de meest favoriete hap van de mens: de hamburger. Deze hartige wafel wordt belegd met een Agnusburger en geserveerd met knapperige groenten en verse maïskolven. Indien gewenst kan deze ook afgewerkt worden met heerlijke kaas en verder is hij ook verkrijgbaar in een kleine portie met slechts 1 "verdieping" vlees. Kortom: zeker het proberen waard dus! 

en verder ook nog...

- Slaatje Kip 
- Slaatje geitenkaas & spek
- Hartige pannenkoek met geitenkaas, spek en appel
- Hartige pannenkoek met geitenkaas, spek, appel en honing
- Tosti Geitenkaas

---

Van't vat: WATERLOO

(blond of donker)

Nieuw op ons vat is het waterloo bier. Een heerlijk blond of bruin bier dat geserveerd wordt sinds 1815 in de historische kelk. Ook bij ons wordt deze traditie voortgezet! Komt het snel ontdekken in onze hoeve!

---

15/08: Moederdag @ De Midzeelhoeve

Zoals elk jaar zullen we ook dit jaar weer alle mama's in de bloemetjes zetten op Moederdag (15 augustus). Dit jaar komen Stefan Edwards & Crossroads optreden in onze hoeve. Hou alvast onze Facebookpagina en website in de gaten om hier meer te weten over te komen. 

5 JAAR DE MIDZEELHOEVE

HIEP HIEP, HOERA!

Noteer alvast 29 april 2017 in je agenda want dan vieren we feest! 5 jaar De Midzeelhoeve wordt gevierd met een grote rommelmarkt, foodstands, live bands en nog veel meer. Véél kunnen we hier nog niet over verklappen, maar het beloofd alvast een tof feestje te worden! 


---

Gesloten op... 

Ook deze data noteer je alvast beter even in je agenda; De Midzeelhoeve zal gesloten zijn van maandag 19 september t.e.m. vrijdag 23 september 2016, en van maandag 26 september tot en met donderdag 06 oktober 2016.

Wij willen ons alvast excuseren voor dit ongemak! 

---

Hopelijk tot snel, in onze hoeve! ;-)