Stem op De Midzeelhoeve als Kooktalent van Vlaanderen! 

De Midzeelhoeve doet dit jaar mee aan Het Kooktalent van Vlaanderen! Met de Wafelburger, die sinds deze zomer op onze kaart staat maar ook met ons concept hebben we deelgenomen aan een wedstrijd waarin we nu jullie hulp nodig hebben!

kooktalentvanvlaanderen

Vanaf vrijdag 3 februari om 10u tot en met woensdag 15 februari om 20u kan je via deze link  stemmen op wat volgens jou het beste gerecht/ recept én concept van Vlaanderen is!
logo
Naast het uitbrengen van jouw stem, op zowel onze Wafelburger (keuze; Gerecht) als onze zaak (keuze; Concept), (per email adres kan je één stem uitbrengen op gerecht én daarna nog een stem op het concept) kan je ons ook nog op een andere manier helpen! Roep al jouw vrienden, kennissen, familieleden, facebookvrienden, twitterconnecties of snapchat vrienden op om te stemmen op De wafelburger én De Midzeelhoeve via de website van het Kooktalent van Vlaanderen.

Wij kijken alvast vol spanning uit naar het resultaat op maandag 27 februari! Like alvast onze facebookpagina of volg ons op Twitter en je mist niets over deze wedstrijd.

Heb je trouwens al gestemd op De Midzeelhoeve als Katelijnse Kei? 😉 Dit doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar cultuur@skw.be waarin je verteld dat je op De Midzeelhoeve (Christine en Mario) wilt stemmen als katelijnse kei. Op het einde van het jaar worden alle stemmen geteld en worden de Katelijnse Keien bekend gemaakt op een heuse gala avond.

Comments
Leave a reply