Uitslag Horeca Awards 2016

Uitslag Horeca Awards 2016

Meest Kind- & Fietsvriendelijke horecazaak, 2e beste Tearoom, Koffiehuis / Ijssalon én Horeca Ambassadeur van 2016 

wijHet team van De Midzeelhoeve mag dit jaar 2 keer zegevieren! Want de hoeve valt voor de vierde keer in de prijzen tijdens de Horeca Awards (een onderdeel van de Hospitality Awards Belgium) en dit maarliefst 2 keer! Net zoals vorig jaar, behouden ze ook dit jaar hun titel als meest Kind- & Fietsvriendelijke Horecazaak van België. Daarnaast worden zaakvoerders Christine De Backer en Mario De Middelaer ook Horeca Ambassadeurs van 2016 en de hoeve behaalde ook de 2e plaats in de categorie “beste Koffie, Theehuis / Ijssalon van België”.

5 Jaar


In April 2017 bestaat De Midzeelhoeve 5 jaar*, waarvan ze al 4 jaren deze titel dragen. Het concept van 120 verschillende pannenkoeken, gaande van zoet tot hartig, verschillende pasta’s, tosti’s, maar ook Wafelburgers, die trouwens uniek zijn in België, valt dus zeker in de smaak bij iedere bezoeker.

Los van een ultieme belevenis voor de ouders doorheen de wereld van de zoete en hartige hap, wordt er in de Midzeelhoeve ook nadruk gelegd op de jongste bezoekers. “Sommige zaken zien kinderen niet graag komen, maar bij ons zijn ze meer dan welkom! We beschikken ook over 2 speelhoeken, één voor de jongste en één voor de iets oudere kinderen en bij goed weer kunnen de kids zich uitleven op onze springkastelen.”

Horeca Ambassadeurs

“Als Ambassadeurs van 2016 zullen wij het komende jaar het luisterende oor zijn van alle horecazaken over België en deze ook vertegenwoordigen bij Horeca in Vlaanderen. Alle behaalde titels belonen het harde werk van zowel ons, als ons hele team” aldus Christine De Backer en Mario De Middelaer, zaakvoerders van De Midzeelhoeve én horeca ambassadeurs van 2016.   


Naast de awards van 2013 (1e plaats), 2014 (3e plaats), 2015 (1e plaats), kan dus nu ook die van Meest Kind- en Fietsvriendelijke Horecazaak  2016 toegevoegd worden, net zoals de titel Horeca Ambassadeur 2016 en de prijs van 2e Beste Koffie, Theehuis / Ijssalon van België 2016.

* Het 5 jarig bestaan van De Midzeelhoeve wordt uitgebreid gevierd. Hierover ontdek je binnenkort meer op onze website

In de media:

http://www.hospitalityawardsbelgium.be/horeca/horeca-awards-2016/

http://www.madeinmechelen.be/nieuws/dubbele-winst-voor-midzeelhoeve-bij-horeca-awards/

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161129_02599834 

http://www.gva.be/cnt/blruy_02598706/horeca-awards-voor-midzeelhoeve 

team

Comments
Leave a reply